אין מוצרים בעגלה

הסיפור שלנו

את פרנק הקמנו מתוך רצון להביא את חוויית הנקניקיה הגרמנית האיכותית לארץ.

מה זה בעצם אומר?

 

זה אומר אותנטיות. בפרנק תמצאו כמו בגרמניה נקניקיות בשר לבן, בקר ועוף המיוצרות באותן שיטות

ולפי אותם מתכונים, וזאת הסיבה שהבראטוורסט שלנו זהה לבראטוורסט בגרמניה. אבל לא עצרנו שם,

יצרנו וריאציות שלא קיימות אפילו במולדת הנקניקיה, הוספנו גבינות בעלות חותמת מקוריות (לדוגמא הפקורינו רומאנו שאנחנו משתמשים בה מיובאת מאיטליה ממחלבה בעלת אישור ייצור) בשביל ליצור מגוון רחב של טעמים ואפשרויות. יצרנו נקניקיות עם תיבול מיוחד ובגדלים מיוחדים בשביל החוויה ולמען האמת אנחנו אף פעם לא מפסיקים לפתח נקניקיות חדשות, בשביל זה הקמנו את פרנק. כרגע יש לנו בתפריט מעל 20 סוגים וגדלים שונים.

 

למען החויה האותנטית אפילו את הלחמניות שלנו אנחנו מביאים ממאפיה בצרפת והן אותן הלחמניות שתאכלו בברלין ומינכן. אנחנו משתמשים ברטבים האיכותיים ביותר כולל החרדלים של חברת Maille הצרפתית.

 

הרוב הגדול של הנקניקיות שלנו מכילות 93-97 אחוז בשר טרי (או בשר טרי וגבינה). כל הנקניקיות שלנו ללא גלוטן. אנחנו לא מוותרים על חומרי הגלם האיכותיים ביותר כי הגישה שלנו אומרת שאם עושים משהו עושים אותו בצורה הטובה ביותר.

 

אנחנו לא מגבילים את עצמנו לטרנדים או מגבלות אחרות והדבר היחיד שעומד לנגד עינינו הוא איכות וטעם המוצר וזאת הסיבה שאנחנו נקראים ״פרנק - נקניקיה עם כבוד״.

 

על פיתוח הנקניקיות שלנו אמון השותף ואחד ממהנדסי המזון המוערכים בארץ זאב טנא

והוא האיש שהביא את בשורת הנקניקיה האיכותית לארץ.